Blog
2020.08.23 20:00

Miért jobb az otthoni függöny felmérés, mintha a boltban venné?

Amikor elhatározzuk, hogy új külsőt varázsolunk otthonunknak, akkor bizony nagy munkába fogunk. Persze a végeredmény miatt megéri az erőfeszítéseket, de eljön a pillanat, amikor már túl sok döntést kell meghoznunk, nincs kedvünk még egy lakásdekorációs –és barkácsboltba vagy weboldalra ellátogatni, csak szeretnénk hamar letudni, és csak élvezni végre az otthonos hangulatot.

Mivel legtöbben az olyan nagyobb átalakítással kezdenek, mint az ablakcsere, festés vagy parkettázás, a lakberendezésre már kevés energiájuk marad, pedig milyen jó lenne a legszebb függönyt vagy szőnyeget kiválasztani.

Ilyenkor jönnek jól az otthoni szolgáltatások, vagyis, ha egy cég vállalja, hogy nem kell besétálnunk az üzletbe, hanem az üzlet jön hozzánk.

A Prémium szőnyegek webáruháza nem csak a minőségi termékeiről ismert, hanem arról is, hogy ha igényeljük, ingyen házhoz jönnek és segítenek a függöny kiválasztásától, a díszpárnák és szőnyegek méretének meghatározásán át a karnis felszereléséig mindenben.

Ha igénybe vesszük az ingyenes felmérés szolgáltatást, akkor nem kell azon tanakodnunk, hogy egy minta vagy egy szín mennyire illik a bútorainkhoz, mert a minták is házhoz jönnek, és hozzápróbálhatjuk az ablakhoz vagy a kanapéhoz.

Milyen szolgáltatások tartoznak egy otthoni felmérésbe?

Ha úgy döntünk, hogy nem szeretnénk túl sok időt eltölteni a függönyök vagy épp a szőnyegek kiválasztásával, de mégis a legjobbat akarjuk, akkor az otthoni felmérés lesz számunkra az ideális megoldás.

A cég szakemberei kijönnek hozzánk, és az igényeinkhez igazodva segítenek otthonossá, moderné vagy épp klasszikussá varázsolni az otthonunkat. Segítenek dönteni a függöny vagy a szőnyeg színéről és mintájáról, és mivel nem csak elképzelünk kell, hogyan fog mutatni az adott függöny az otthonunkban, hanem láthatjuk is a saját szemünkkel, így biztosan jó döntést fogunk tudni hozni.

Ezen túl az sem egy elhanyagolható szempont, hogy a megfelelő méret kiválasztásához sem kell értenünk. A szakemberek pontosan a mi ablakainkra méretezve fognak árajánlatot adni, hiszen a mérést is vállalják és pár napon belül kapunk egy komplett árajánlatot, amit csak el kell fogadnunk.

Ha pedig szükséges, akkor még karnist is tudunk választani az új függönyök mellé. További előnye a szolgáltatásnak, hogy ennek a felszereléséhez sem kell értenünk, mert felteszik helyettünk.

Webáruház készítés