Blog
2020.09.23 20:00

Miért vásároljunk webshopból szőnyeget és függönyt?

A függöny és a szőnyeg kiválasztása lényeges kérdés, hiszen ezek az elemek nagyban befolyásolják otthonunk esztétikáját és kényelmét. Egy jól megválasztott függöny vagy szőnyeg barátságosabbá, hangulatosabbá varázsolhatja a lakást.

De nem csak a szín lehet fontos, hanem az anyag, a forma vagy a méret is, ezért sokan még mindig ódzkodnak online vásárolni függönyt vagy szőnyeget. Félnek attól, hogy rossz méretet vesznek, vagy, hogy a képen nem is úgy néz ki a szőnyeg, mint a valóságban. Ezek komoly hátráltató tényezők lehetnek.

Pedig sokan bele se gondolnak, hogy a boltban sem biztos, hogy ugyanúgy mutat a szőnyeg, mint otthon, vagy, hogy a függöny méretét is ugyanúgy rosszul választhatják ki. Az online vásárlásnak számos előnye van, ami miatt érdemes így vásárolni.

Egyrészt sokszor sokkal szélesebb a választék, mint a bolti kínálat. Ha kiválasztottuk a tökéletes mintát, színt és formát, nem kell kompromisszumot kötnünk, és beérnünk azzal, amit épp a boltban találunk. Attól sem kell tartanunk, hogy ha nem megfelelő a függöny vagy a szőnyeg, nem cserélik ki vagy veszik vissza.

Egyéb szolgáltatások, avagy tényleg létezik online felmérés?

Talán meglepő lesz, de igen, létezik. Például a premiumszonyeg.com nem csak személyesen nyújt függönyfelmérési lehetőséget, hanem online is. Ha nincs kedvünk vagy időnk végigjárni a boltokat a tökéletes függöny, szőnyeg vagy karnis után, akkor a cég emberei online is tudnak nekünk segíteni, ráadásul ingyen.

Igény esetén webkamera segítségével végigvezethetjük őket azokon a helyiségeken, ahova függönyt vagy szőnyeget szeretnénk, és ők segítenek kiválasztani a legjobb megoldásokat. A kamerán keresztül megmutatják a választékot, mi pedig dönthetünk. Ez a súlyosbodó koronavírus miatt extrán jó választás lehet most!

Instruálnak minket a méréssel, és méretekkel kapcsolatban is, így egyáltalán nem kell félnünk, hogy rossz méretet választunk, vagy, hogy a függöny nem úgy fog állni, ahogy mi szeretnénk.

Ha bizonytalanok vagyunk, akkor akár arra is van lehetőség, hogy a függönyből mintát kaphassunk, amit postai úton elküldenek nekünk. A webshopos vásárlással időt és pénzt spórolhatunk, így érdemes megfontolni, hogy így vásároljunk.

Webáruház készítés